KLANK


Energetische heling met klankschalen is een eeuwenoude techniek die harmonie en balans bevordert op ieder niveau van ons bestaan. De klanken van de schalen uit de Himalaya’s kunnen totaal nieuw en anders zijn dan wat je ooit gehoord hebt, toch is er een verrassend gevoel van herkenning. Dat gebeurde ook met mij, toen ik als bij toeval in 2013 in aanraking kwam met een klankmeester die in een piepklein kliniekje in het hart van Kathmandu individuele sessies aanbood. De ervaring raakte mij zo diep dat ik onmiddelijk bij hem in de leer ben gegaan.


Deze spirituele energetische genezingsvorm verwijdert negatieve energie en blokkades die zich in de loop van het leven hebben opgebouwd, en vervangt deze met helder licht dat op celniveau binnenkomt en alle lagen van ons wezen beïnvloedt.


Klank is geluid dat ontstaat door regelmatige trillingen en is een vorm van energie die we op alle niveaus kunnen ervaren: lichamelijk, energetisch, emotioneel, mentaal en spiritueel. Geluid is zoveel meer dan wat onze oren kunnen waarnemen, in feite is geluid de kern en de oorsprong van ons wezen en van het hele bestaan.


Geluid en klank worden al duizenden jaren gebruikt in alle geloofssystemen en culturen. Het is aangetoond dat klank als genezingsvorm een groot aantal voordelen biedt. Sommige hiervan zijn:


  • Diepe ontspanning en rust

  • Mentale en emotionele stabiliteit

  • Verwijdert de symptomen van angst, depressie, stress, slapeloosheid en overactiviteit

  • Ondersteunt celregeneratie

  • Versnelt het ontgiftingsproces

  • Genezing van de chakra's herstelt de energiestroom

  • Vergroot het zelfbewustzijn en doet het innerlijk bewustzijn ontwaken


Bij een individuele sessie worden de schalen ter hoogte van de chakra’s om je heen geplaatst en bespeeld. Alle aandacht is op jou gericht.


Bij een groepssessie worden de schalen op een of meerdere plekken vanuit de ruimte bespeeld en wordt ingespeeld op de energie van de groep.
Wil je meer informatie of wil je een sessie boeken? Neem dan contact op.


De klanken van de schalen brengen de persoon terug

naar zijn natuurlijke staat van harmonie en balans.