YOGA


Yoga is een hulpmiddel, een stuk gereedschap. Als je je benen achterin je nek kunt leggen, maar niet kunt omgaan met tegenslagen, veranderingen en onvoorspelbare gebeurtenissen, dan heb je er weinig aan.


Waar het écht om gaat is hoe je met het leven omgaat wanneer je niet op de mat staat.


De ware gift van yoga is dat het je in staat stelt om het leven anders waar te nemen, je blikveld te verruimen en uiteindelijk jezelf te overstijgen. De uitnodiging ligt verborgen in de betekenis van het woord zelf, afgeleid van het Sanskriet ‘yuj’, wat ‘eenworden’ of ‘integreren’ betekent.


In mijn lessen begeleid en ondersteun ik je op rustige en liefdevolle wijze, met veel aandacht voor details. Ik weet je te inspireren en nodig je uit om met je aandacht naar binnen te keren. Door de subtiele verbanden tussen lichaam en geest te ervaren raak je steeds beter in staat om in balans te zijn.
Geïnteresseerd? Neem dan contact met me op, of kijk op de kalender voor actuele cursussen en workshops. Individuele lessen zijn ook mogelijk.

Op 26 januari begint de cursus De Zonnegroet en de Zeven Chakra's met Klank bij De Poort.

Wil je meer weten? Neem dan contact op, of meld je direct aan:

https://www.depoortshop.nl/c-5536240/de-zonnegroet-en-de-zeven-chakra-s-met-klank/Op 31 januari start de cursus Adem, Energie en Klank bij Open Yoga.

Neem contact met me op voor meer informatie, of meld je aan:

https://www.openyoga.nl/workshops-cursussen/adem-cursus-anu/